נעים להכיר שמי עמית ומי שמכיר אותי יודע שאחת האהבות שלי היא לפנק את הקרובים אליי בכל הקשור לאוכל. באתי מבית בו אוכל הוא העניין, למדתי שאוכל עד כמה שפשוט להכין דורש הרבה תשומת לב והכנה וזה מה שיעשה את ההבדל בין ביס טעים לביס מטריף. אוכל בשבילי הוא מקום לביטוי עצמי, להתחברות, קירבה ומקור עצום לשמחה. אין דבר שמרגש אותי יותר מלראות לקוחות שנהנים מהאוכל – צוחקים, מתענגים, מחייכים…
תפריטי הבוטיק שלנו
עם כל אירוח שהיה מתחיל כבר מיד הייתי חושב על האירוח הבא, אני מניח שככה זה כשאוהבים אוכל ואנשים. האהבה לבשר ולאירוח הוציאו אותי למסע חיפוש קולינרי במהלכו נחשפתי למגוון רחב של טעמים, נתחים ואינספור מתכונים. עוד כחלק מהמסע עברתי הכשרה בכל הקשור לאוכל ובשר. כך למשל בבית הספר "בישולים" עשיתי השתלמות קצבות ושם נחשפתי לאנטומיה של הנתחים ופירוקם מהעצם, הטעמים של כל נתח ונתח, שמירת שרשרת הקירור, השבחת הבשר בתהליך יישון ועד אופן הכנתם וטמפרור על מגוון שיטות הבישול והצלייה . בשנים האחרונות, לקחתי את התשוקה הגדולה שלי לאוכל ותירגמתי אותה לעשייה אשר מתמקדת באירועי בוטיק לאוהבי בשר בפרט ואוכל טוב בכלל. אז גם אם אתם אוהבי בשר כמוני זה הרגע שלכם לצור קשר ואני כבר בדרך אליכם.
קייטרינג בוטיק לאוהבי בשר שנעשה בשיטות בישול מסורתיות שמחמיאות לנתחי הבשר.
אני מאמין שאוכל טוב שמקבל את מלוא תשומת הלב וההשקעה מרגע הבחירה של נתח הבשר דרך צלייתו בדרך אותנטית על גריל פחמים הדורשת סבלנות והקפדה ועד להגשתו מובילה לחוויה קולינרית של טעמים בלתי נשכחים.